Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Checklist verhuizen

Er komt heel veel kijken bij een verhuizing. Veel dingen moet u al maanden van tevoren regelen, terwijl andere dingen pas echt op de dag van de verhuizing gedaan kunnen worden. Het is handig om een goede checklist te hebben, zodat u precies weet wanneer u wat moet doen en zodat u niks vergeet. Zo voorkomt u dat u op het laatste moment nog allerlei dingen moet regelen.

Checklist van de Erkende Verhuizers
Op het internet zijn meerdere checklists te vinden voor verhuizingen. Een goede checklist is degene van de Erkende Verhuizers, hierin staat precies wanneer het handig is om bepaalde dingen te regelen. U kunt precies opzoeken in welke fase van de verhuizing u zit en wat er dan allemaal gedaan moet worden. Deze checklist staat in een brochure die u kunt downloaden op de website van de Erkende Verhuizers.

Checklist van De Huislijn
Een andere handige checklist is de lijst van De Huislijn. Hierin vindt u extra tips en informatie, zoals bijvoorbeeld een lijst met mensen die u moet inlichten over uw verhuizing. Deze checklist is te vinden op de website van De Huislijn.