Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Zelf verhuizen of niet?

U zou kunnen besluiten om uw spullen zelf te verhuizen. Dit scheelt natuurlijk kosten, maar hier komt waarschijnlijk meer bij kijken dan u denkt. Het zelf verhuizen van uw inboedel vraagt om veel voorbereiding en hulp van vrienden en familie.

Het is moeilijk om al uw spullen zelf netjes en onbeschadigd te verhuizen, zeker wanneer u dure meubels heeft is dit een groot risico. Meubels kunnen tijdens het transport beschadigen, van tevoren al verkeerd uit elkaar gehaald worden of niet meer goed in elkaar gezet worden.

Zelf verhuizen kost niet alleen heel veel tijd, vaak kost het ook veel geld. Naast een grote auto, die eventueel gehuurd moet worden, heeft u ook veel extra materiaal nodig. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verschillende takels en liften om al uw spullen naar de juiste verdieping van uw huis te krijgen.

Wanneer u besluit om zelf te verhuizen kan de hele verhuisdag één grote stressdag worden. Er zijn niet voor niets verhuisbedrijven!

Het inhuren van een professionele verhuizer heeft veel voordelen. Zo heeft u wanneer u een verhuizer inhuurt vaak automatisch verhuisgarantie voor uw spullen. Daarbij komt ook dat een verhuizer tegenwoordig veel meer doet dan alleen uw inboedel verplaatsen. Al uw spullen worden in- en uitgepakt en eventueel worden ook de extra klusje zoals het schoonmaken van uw huis of het ophangen van lampen voor u gedaan. Wanneer u een tijdelijke opslagruimte nodig heeft voor uw spullen kan dit ook geregeld worden door het verhuisbedrijf.

Wanneer u besluit om een verhuizer in te schakelen kunt u sowieso rekenen op een zorgeloze verhuisdag, waarbij alles voor u wordt geregeld.